OVER MIJ

Ingeborg-54Het is altijd leuk om te weten met wie je te maken krijgt als je een Sensi behandeling, een ontspanningsmassage of “Massage bij/na Kanker” bij mij wilt komen ervaren.

Ik ben Ingeborg Bouwman. In 1964 geboren te Zierikzee en al jaren woonachtig in het prachtige Zeeuwse dorp Renesse. Getrouwd met Martin en moeder van een volwassen dochter.

In de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat masseren mijn passie is en dan vooral op het gebied van ontspanning (ontspanningsmassage, voetmassage, massage bij/na kanker). Door het volgen van workshops, cursussen en opleidingen heeft dit uiteindelijk geresulteerd dat ik sinds juni 2014 mijn eigen praktijk aan huis heb.

Daarnaast ben ik sinds juni 2015  gecertificeerd Sensi therapeut.

Een Sensi therapeut werkt aan de oorzaak van een kwaal of probleem dat van binnenuit ontstaat (wij genezen geen ziektes). Sensi therapie kan heel goed in samenwerking met de reguliere zorg. Het is een kort durende behandeling methode met een maximum van 5 sessies

In mei 2018 heb ik het diploma ‘Massage bij Kanker’ gehaald en ben ik aangesloten bij het Netwerk Massage bij Kanker.

Je mag er zijn, je lichaam is van jou, tijdens of na de behandeling van deze heftige periode is het zo fijn om weer even bij jezelf te durven komen door een ontspanningsmassage helemaal aangepast aan het moment waar je in zit te ervaren. Even een andere manier van aanraking, een luisterend oor!

Warme groet,

Ingeborg