SENSI BEHANDELWIJZEN

Wat niet in het lichaam thuishoort eruit halen!
Wat het lichaam tekort komt, aanvullen!
Behandelen zodat er weer balans ontstaat!

Een korte omschrijving van de diverse behandeltherapieën die bij Sensi therapie horen:

Voeding- en allergiemeting
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘tijdelijke gifstoffen’ in het lichaam meer bij.

Dieëten
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

Remedies
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versneld het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

Drukpunt-massage
Ons lichaam is net een boek wat je kunt lezen. Op het lichaam zitten een heleboel meridiaanpunten. Met deze techniek kan het proces van heling (genezing) snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

Holistic pulsing
Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door holistic pulsing ( zacht wiegende massage) losgemaakt worden, werkt ondersteunend in het proces.
Een ontspannende zachte behandel methode

EFT (Emotional Freedom Thechniek)
Deze techniek komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten, maar gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s e.d. Ervaar het oplossen van emotionele en lichamelijke klachten door het kloppen op ontspanningspunten/acupunctuurpunten.

Burn out protocol
Bestaat uit drukpunt en lichaams massage

Edelsteen therapie
Edelstenen kunnen heel diep doorwerken op onze diepere emotionele laag.
Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren. Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.

Bewustzijnontwikkeling
Pas als je je bewust wordt van je gedrag kun je het veranderen.